Hvad er healingsmassage?

En blid og nænsom helkropsmassage, der løsner op for muskelspændinger

Healingsmassage er en blid og nænsom helkropsmassage, hvor healingsterapeuten lader energi forplante sig langt ind i din krop ved at veksle mellem lange, rolige og dybtgående strøg og det, at hænderne blot hviler stille på kroppen.

Det er en behandling, der hjælper din krop med at finde sin egen balance, og du vil kunne mærke det både fysisk og mentalt.

Kærligt puf til muskelspændinger

Måske du føler dig udbrændt og døjer med søvnløshed? Her kan du også tænke healingsmassage som et kærligt puf, der guider dig til at flytte fokus fra hovedets tankemylder og ned i kroppen. Healingsmassage kan give ro og løsne op for muskelspændinger samt give dig en dybere kontakt med dine følelser og intuition. Mange oplever at få mere livsmod, overskud og energi i hverdagen. Alt sammen noget, der er med til at forebygge sygdomme, allergier og stress.

Kombineret med en samtale er den healende helkropsmassage en unik mulighed for at blive bevidst omkring dine udfordringer og handlemuligheder. Du kan vælge at udelade samtalen, hvis du ikke ønsker den.

Kroppen husker

 

Ubearbejdede minder kan resultere i muskelspændinger, udbrændthed og søvnløshed

Langt fra altid opdager vi, at livets udfordringer gør noget ved vores krop, men kroppen husker ligesom hovedet de oplevelser og udfordringer, vi får livet igennem.

Fysiske og psykiske sygdomme, dårligt arbejdsmiljø, mobning, svigt, sorg og stress kan sætte sig fast i kroppen og bringe den i ubalance. Resultatet kan fx være muskelspændinger, allergier, søvnløshed, udbrændthed og fordøjelsesproblemer.

Undgå udbrændthed med healingsmassage

Når noget ikke går helt, som vi ønsker i vores liv, prøver vi at finde en løsning – i vores hoved. Vi vender og drejer mulige løsninger. På den ene side. På den anden side. Planlægger os ud af situationen. Det er helt normalt ikke at lytte til kroppen, fordi de fleste af os ikke er trænet i det, og helt naturligt ved vi derfor ikke, hvordan vi skal tolke kroppens signaler. Det er dog en mulighed, som healingsmassage kan bringe dig på sporet af og som måske ikke er så fjern, som vi skulle tro.

Tænk blot på, hvordan kroppen reagerer i helt bestemte situationer. Måske du har oplevet at ryste på hænder eller stemme, at få en klump i halsen, når du er blevet ked af det, at få slået luften ud af maven, når du bliver chokeret eller at få et sug i maven, når du har mødt blikket hos et menneske, du virkelig godt kunne lide. Og sådan reagerer kroppen på det, livet byder os. Healingsmassage hjælper med at stoppe op og netop mærke efter: Hvad er det, min krop reagerer på og prøver at fortælle mig – eller hvad har jeg overset at reagere på, så det har sat sig fast.